Jonna Dhawan toteuttaa unelmaansa lapsuutensa maisemissa

Jonnan tilat on pieteetillä suunniteltu. Sielu ja ruumis tuntuvat lepäävän jo ennen hoidon aloitusta.

Ystävänpäivänä 14.2. avattiin JD Beauty kauneushoitola Maununnevalla. Yritystä vetää Jonna Dhawan (42), joka on syntyperäinen kannelmäkeläinen ja nykyinen maununnevalainen.

Jonna on Kannelkylästä lähtöisin ja käynyt Kannelmäessä myös koulunsa. Työ on vienyt häntä eri puolille Suomea, sillä kauneusalan ammattilaisena hän on toiminut mm. kouluttajana ja maahantuonnin edustajana.

– Olen ollut 20 vuotta alalla, työskennellyt niin pienissä kuin suurissa yrityksissä. Nyt tuntui, että oli aika saada oma hoitola ja mieluusti läheltä omaa kotia.

Jonna asuu miehensä kanssa Maununnevalla. Hänellä on kolme poikaa, joista nuorin on Kalinkan päiväkodissa ja kaksi muuta Suomalais-venäläisessä koulussa. Oli itsestään selvää, että oman hoitolan paikkaa aletaan katsoa läheltä.

– Tunsin naapurissa toimivan Parturi-Kampaamo Hiuspaakarien tytöt, joten ajattelin, että tästä voisi syntyä enemmänkin synergiaa, Jonna kertoo.

Kummatkin liikkeet sijaitsevat Mörssärinaukion viereisessä talossa, jossa sijaitsi aikanaan Parviaisen leipomo. Tilat muutettiin asumis- ja liikekäyttöön jo useampi vuosikymmen sitten. Hiuspaakarit tarjoavat perinteisten parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi kestolakkauksia, hiustenpidennyksiä, hiusten hoitokäsittelyjä ja ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä.

Laaja palveluvalikoima

Jonnan JD Beauty tarjoaa lähes kaikkia kosmetologisia palveluja. Hoitovalikoimaan kuuluvat mm. erilaiset kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, sokeroinnit/karvojen poistot, ripsien ja kulmien värjäykset, ripsien taivutukset ja kulmakarvojen laminoinnit sekä pigmentoinnit. Erityisesti hän on keskittynyt ikääntyvän ihon sekä ongelmaihon hoitoihin ja valinnut hoitotuotteensa tarkkaan.

– Tarjolla on laadukkaita ja tutkittuja tuotesarjoja, mm. suomalainen BTB13, Yhdysvalloista olen ottanut Exuviance-tuoteperheen ja Islannista Bioeffectin. Meikkisarja Mineralissima tulee Hollannista, mutta on suomalaisen naisen kehittämä.

JD Beautyssa tehdään hydrafacial laitehoitoja, jossa yhdistyy ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys epäpuhtauksista sekä ihoa kosteuttavien tehoaineiden imeytys. Lisäksi tarjolla ovat myös tehokkaat BTB13 Micro Meso Therapy hoidot, joilla asiakkaan ihon omaa kollageenia saadaan aktivoitua ja ihon pintaa täyteläistettyä.

Jonna pitää erityisesti aseptiikkaa tärkeänä.

– Huolehdimme tarkasti välineiden ja tilojemme hygieniasta.

– Jokainen asiakas on meille tärkeä, joten haluamme tarjota heille yksityistä ja rauhallista hoitoa.

Alan ammattilaisia

Jonna on kouluttautunut kosmetologi ja Suomen kosmetologiyhdistyksen jäsen. Apunaan hänellä on kosmetologi Jaana, joka vastaanottaa asiakkaita erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

JD Beauty tarjoaa myös monipuolista hierontaa. Hieroja Mimosa antaa omassa tilassaan hierontaa, joka sisältää klassista- ja urheiluhierontaa, sekä nivellikkuvuuden parantamista.

Hoitolan tilat on suunniteltu hyvällä maulla ammattilaisen kanssa, mikä miellyttää silmää. Jonna toivottaa kaikki alueen asukkaat lämpimästi tervetulleiksi.

– Meille on helppo tulla. Tämä on irtiotto hektisestä arjesta, vain asiakkaalle varattua ikiomaa hoitoaikaa!

 

Teksti ja kuva: Jauri Varvikko

 

JD Beauty
Maununnevantie 2, lt 3,
00430 Helsinki
p. 041 3181 716
www.jdbeauty.fi

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *