Kaarelan vuoden yrittäjät

K-Market Iso-Kapan kauppiaat
ja vuoden yrittäjät Tommi ja Mari Kaipainen.

Kaarela-Seura valitsi jälleen Kaarelan alueen vuoden yrittäjän, joka julkistettiin Kanneltalossa pidetyssä itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12.

Tänä vuonna kunnia annettiin Kannelmäen ostoskeskuksessa sijaitsevan K-Market Iso-Kapan kauppiaspariskunnalle Mari ja Tommi Kaipaiselle. Kaarela-seura perusteli päätöstään sillä, että kaupassa on erinomainen palvelu ja se on saanut paljon positiivista palautetta. Toisena perusteluna valintaa puolsi se, että Iso-Kapan koko suhteessa moneen markettiin on pieni, mutta valikoima on silti yhtä kattava. Kolmantena perusteluna seura painotti sitä, että kauppiaspari on aktiivisesti osallistunut ja myötävaikuttanut alueemme eri seurojen ja yhdistysten toimintaan tukemalla näitä.

– Olemme erittäin kiitollisia ja ilahtuneita Kaarela-seuran osoittamasta huomiosta yrittäjätoimintaamme kohtaan, Kaipaiset kiittelivät.

Kun reilu viisi vuotta sitten Kesko tarjosi Iso-Kappaa kauppapaikaksi Kaipaisille, olivat he hyvin ilahtuneita ja innoissaan. He lähtivät kehittämään kaikille meille hyvin tuttua kauppaa monipuoliseksi ja laadukkaaksi lähikaupaksi.

Kaipaiset ovat paikallisia yrittäjiä. He muuttivat Kannelmäkeen vuonna 1995 aikalailla samaan aikaan eli 3.12. Vuonna 2000 he muuttivat Maununnevalle ja ovat näin ollen asuneet Kaarelassa jo 24 vuotta.

– Olemme menneet naimisiin, perustaneet perheen ja poikamme ovat syntyneet ja kasvaneet kaarelalaisiksi ja tunnesiteemme alueeseen on hyvin vahva, Tommi ja Mari kertovat.

Yrittäjinä he haluavat tarjota parasta palvelua alueen asukkaille ja olla osana koko yhteisön arkea ja juhlaa, sitähän elämä on, arkea ja juhlaa.

– Kiitos kaikille asiakkaillemme tuesta ja yhteistyöstä!

Teksti ja kuva Jauri Varvikko

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *