Kanneltalon kesä

Kanneltalossa on kesällä tarjolla ohjelmaa virtuaalisesti sekä toimintaa paikan päällä turvaohjeet huomioiden.

Tanssin iloa kesäisessä Helsingissä – Kaupunkitanssit jälleen Kanneltalossa

Sitratorilla opetellaan paritansseja maksutta koulutettujen tanssinopettajien kanssa 1.6.–3.8. maanantaisin klo 17.30–18.15. Ensimmäiset 49 mahtuvat mukaan, ei ennakkoilmoittautumista!

Turvallisuusseikat huomioiden tänä kesänä tanssitaan oman parin kanssa tai soolona. Turvaväleistä pidetään erityistä huolta, ja käsidesiä on tarjolla. Tanssimaan ei tulla, jos on flunssan oireita. Tanssiohjelma ja lisätiedot Kanneltalon nettisivuilta.

 

Helsinki-päivänä virtuaalinen Hämärätunnin Romeo -esitys ja yhteislaulua senioreille

Hämärätunnin Romeo on Tatu Siivosen monologi, joka sai ensi-iltansa Kanneltalossa marraskuussa. Monologi on saanut aineksia kaikesta Heikki Turusen tuotannosta, myös pöytälaatikoihin jääneistä. Näyttelijä Tatu Siivonen esittää ruisleivän & läskisoosin voimauttamat roolit ja Chydeniuksen musiikkia esittävät muusikot Eeppi Ursin, Arja Paju ja Oskari Lehtonen.

Esityksen tallenne on nähtävillä Helsinki-kanavalla ja Kanneltalon Facebookissa Helsinki-päivänä 12.6. klo 10 – 13.6. klo 10. Hämärätunnin Romeo esitetään Kanneltalossa myös livenä syksyllä 2020.

Helsinki-päivänä 12.6. klo 13 Mari Kätkä laulattaa Kannelmäen palvelutalon asukkaita palvelukeskuksen sisäpihalla. Asukkaat osallistuvat lauluun parvekkeeltaan käsin tai sisäpihan puutarhassa, turvavälit huomioiden. Jotta riskiryhmät eivät altistu koronavirukselle, tilaisuus on suljettu ja vain palvelukeskuksen asukkaille tarkoitettu.

Palvelutalon asukkaita laulattava Mari Kätkä on musiikin monitoiminainen, esiintyvä taiteilija ja kouluttaja, joka on yhtä kotonaan tuhatpäisen yleisön laulattajana ja kouluttajana kuin solistina intiimissä kamarikonsertissa. Tai puutarhassa. Kätkä on laulattanut yleisöä Kanneltalon Maksuton maanantai -tapahtumissa jo vuosia.

Kannelmäen palvelutalo, Urkupillintie 4, 12.6. klo 13

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *