Kauppakeskus Kaaren kohdalla tehdään johtosiirtoja – kauppakeskuksen viereen rakennetaan autopesula

Kauppakeskus Kaaren kohdalla käynnistyi helmikuun lopussa johtosiirtojen ja jalkakäytävän työmaa. Kauppakeskuksen ja saman korttelin muiden tonttien asemakaava valmistui 10 vuotta sitten. Kaavaa ja liikennejärjestelyitä on toteutettu vaiheittain.

Kauppakeskuksen viereen rakennetaan ABC:n autopesula ja polttoaineen jakelu siirtyy samalle tontille. Tästä syystä kaupunki ja HSY siirtävät nykyiset tonteilla sijaitsevat johdot ja jalkakäytävän katualueelle. Työmaa vaikuttaa Kantelettarentien reunimmaisen kaistan käyttöön kaivannon tukiseinien asentamisen ja joidenkin työvaiheiden aikana.

Louhinnan aikana alueella liikkumista tarvittaessa rajoitetaan. Jalkakäytävän ja pyörätien sijainti vaihtelee. Kantelettarentien sillan ja Kehä I:n pohjoisen bussipysäkin välinen reitti ohjataan kauppakeskuksen jalkakäytäviä pitkin, sillä kaivanto ja työmaa estävät nykyisen yhteyden käytön. Suora yhteys pysäkille valmistuu kesällä.

Myös kauppakeskuksen pihan paikoitusalueelle tulee muutoksia ja kauppakeskus tiedottaa niistä. Kattopysäköinti ja pysäköintikellari ovat käytössä normaalisti.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *