Perinteiset Malminkartanon elojuhlat ovat täällä taas

Malminkartanon elojuhlat järjestetään elokuun viimeisenä sunnuntaina 26.8. klo 11-15 Piikapuistossa (Piianpolku 7). 40-vuotista taivaltaan juhlistava Malminkartanon Asukasyhdistys tempaisee kansalaisten iloksi monipuolisen kattauksen ohjelmaa. Juhlapäivä käynnistyy varsinaisen ohjelma-ajan ulkopuolisella Muinainen Malminkartano -kävelyllä, joka lähtee Asukastalo Rengin edestä (Piianpolku 7) kello kymmeneltä. Mielenkiintoisessa kävelyssä Malminkartanon historiaa taustoittaa tutkija ja arkeologi Mikael A. Manninen.

Päälavalla esiintyy Stadin Juhlaorkesteri ja Lähiönäyttämöstä Meri Heinonen. Lapsia viihdyttää Muh-klovni. Paikalle saapuu myös lukuisia järjestöjä esittelemään toimintaansa, katsojat saavat ihailla ballerinoja ja taekwondo-taitureita. Poliitikot kertovat aatteistaan teltassa. Ravintolamaailmasta voi ostaa herkkuja meiltä ja muualta.

Yleisö pääsee maalaamaan muraalimaalauksen. Luvassa on myös katusählyä, paloautoja ja paljon muuta perheen pienimpiäkään unohtamatta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *