Uuden Kantsun ensimmäinen vaihe etenee

Kannelmäen vanhan ostoskeskuksen alueen uudisrakentamisen hanke etenee ja voi hyvin. Sävelkortteliksi nimetyn korttelin ensimmäisen rakentamisvaiheen kaksi rakennusta ja niihin liittyvät liiketilat valmistuvat keväällä 2019.

– Asuntojen myynnin osalta on asuntomarkkinassa tapahtunut kuluvan vuoden aikana hienoista hiljentymistä. Tämä aiheuttaa sen, että Kannelmäen uusien myytävien asuntojen kysyntä ei ole sillä tasolla, että niiden rakentamista voidaan aloittaa, kertoo myyntipäällikkö Virpi Niinivuo Pohjola Rakennus Oy Suomesta.

– Olemme kehittäneet seuraavan myytävän kohteen suunnitelmia niin, että uudella ennakkomarkkinoinnin kierroksella saisimme riittävän suuren varausasteen ja saisimme seuraavan asuntohankkeen rakennustyöt käyntiin.

– Kaupunki edellyttää, että alueelle tehdään hallintamuotojen suhteen monipuolista asuntotuotantoa. Tässä yhteydessä tutkimme myös vaihtoehtoja seuraavien rakennusvaiheiden hallintamuotoihin, jolloin koko alueen rakentuminen nopeutuu, Niinivuo toteaa.
Korttelin rakentamista voi seurata www.uusikannelmaki.fi -sivuston viikkotiedotteista ja sivustolla myös lisää muuta tietoa.

Kommentit

3 comments

 • Asuntokauppoja mieluileva kantsulainen

  Nyt on vähän paha seurata ko. sivustoa, kun se on suljettu!
  Tiedotustilaisuus asiasta – vaikkapa siihen Kantsun Olohuoneelle?

 • Soili Korhonen

  Korttelin rakentamisesta ei ole mitään tietoa, viikkotiedotteita ei ole julkaistu sitten vk 2 eikä Pohjola Rakennuksen sivuilla ole Kannelmäestä kohteena sanaakaan. Tämä joulukuinen uutinen kaipaisi kipeästi päivittämistä, mitä nyt on tapahtumassa ja eteneekö projekti lainkaan vai jääkö meille kannelmäkeläisille kaksi taloa ja räjäytysmonttu?

 • tanotorvi

  Tanotorvi selvittää asiaa ja palaa teemaan toukokuun numerossa. T. Jauri Varvikko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *