Vuoden 2017 Kaarelan yrittäjiksi Timo ja Tiina Ohtonen

Itsenäisyyspäivä 6.12.2017 nettiin
Kaarela-Seuran varapuheenjohtaja Jauri Varvikko haastattelemassa Kaarelan vuoden
yrittäjiä Tiina ja Timo Ohtosta. Timo on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja.
Tiina vastaa markkinoinnista ja viestinnästä.

 

Kaarela-seura julkisti Kaarela-seuran vuoden yrittäjiksi Timo ja Tiina Ohtosen Suomi 100-itsenäisyysjuhlassaan Kanneltalossa. Kaarela-seuran hallituksen puheenjohtaja Erik Bärlund ojensi heille kunniakirjan. Jo 36 vuotta PPO-Elektroniikkaa luotsannut Timo Ohtonen otti huomionosoituksen vastaan iloisen yllättyneenä.

 

– Kiitämme lämpimästi tästä tunnustuksesta. Tämä on minulle, perheelleni ja yrityksellemme suuri kunnia. Olen ollut Kaarelassa yrittäjänä ja asukkaana yli 23 vuotta. Alue on mitä parhain sijainniltaan, keskuspuisto ja palvelut lähellä, Timo Ohtonen toteaa.

– Vuosittain jaettava Kaarelan vuoden yrittäjäpalkinto on myös suuri kunnianosoitus suomalaista pitkän linjan PK-yrittäjyyttä kohtaan. Kaarelan alueella on paljon yrityksiä, jotka ansaitsevat kiitosta. Itse haluamme käyttää mahdollisimman paljon alueen omia suomalaisyrityksiä, jotta kilpailukyky ja toimintaedellytykset säilyvät kaikilla, Ohtonen kertoo.

– Alueemme kehittyy koko ajan. Kauppakeskus Kaari on tuonut alueelle paljon hyvää, kuten työpaikkoja ja lisääntyneitä palveluja. Kaarela on hyvä paikka asua ja yrittää. Toiveemme kuitenkin on, että aluettamme ei rakenneta täyteen ja että keskuspuisto säilyy sellaisenaan.

Ohtoset huomauttavat, että jokainen voi vaikuttaa oman alueensa asioihin olemalla aktiivinen. Yhteistyötä tarvitaan aina.

 

PPO-Elektroniikka rakentaa pitkäjänteisesti turvallisuutta
PPO-Elektroniikka on erikoistunut ammattielektroniikkaan ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Yritys toimii pääsääntöisesti B2B-puolella, mutta myy verkkokaupasta myös kuluttajille.

– Toimintamme on keskittynyt turvallisuuden parantamiseen ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn. Eristystason valvontajärjestelmämme valvoo leikkaussalien sähköturvallisuutta Suomen leikkaussaleissa. Järjestelmä on myös vientituotteemme.
PPO-Elektroniikan toinen vientituote on Softex-palosammutusjärjestelmät, joita yritys vie Venäjän suuntaan. Viime vuonna Pietarin kaupunki antoi kunniakirjan PPO-Elektroniikan pitkäaikaisesta paloturvallisuustyöstä Venäjällä.
Ohtoset kehuvat ja kiittävät sitoutunutta ja osaavaa henkilökuntaansa.

– Olemme ketterä tiimi ja meillä on tiivistä yhteistyötä erinomaisten suomalaisten alihankkijoidemme kanssa.

 

Kaarelan alueen puolesta

– Kannamme oman kortemme Kaarelan alueella kekoon pitämällä julkisivumme kunnossa sekä hoitamalla alueemme asioita mm. turvallisuuteen liittyen. Käytämme itse alueen palveluja ja kerromme niistä vieraillemme, vakuuttaa Timo Ohtonen.

Timo ja Tiina Ohtonen ja koko yrityksen henkilökunta toivottavat kaikille mitä parhainta tulevaisuutta satavuotiaalle Suomelle. – Kunnioituksemme on suuri Suomen puolesta taistelleille ja Suomea sota-ajan jälkeen rakentaneille. 

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *