Kannelmäen uusi terveysasema aloitti toimintansa

Uuden terveysaseman vastaanottohuoneet ovat asianmukaisia ja toimivia.

Helsinki kokeilee uutta tapaa tuottaa terveyspalveluja. 1.10. alkaen Kannelmäen terveysasema palvelee uudessa osoitteessa kauppakeskus Kaaren vieressä Laulukuja 4:ssä, 3. kerros. Palvelun tuottaja on Terveystalo. Uusi terveysasema tarjoaa samat terveyspalvelut kuin muutkin Helsingin terveysasemat.

Kannelmäen terveysaseman numero ei ole muuttunut. Se on edelleen 09 310 47355. Terveysasema on avoinna arkisin klo 8-16. Lisäksi terveysasemalla on vastaanottoja ajanvarauksella myös iltaisin ja lauantaisin.

Kun asioit Kannelmäen terveysasemalla, ota yhteyttä normaaliin tapaan soittamalla, asioimalla sähköisesti tai tulemalla paikan päälle.

Asiakkaat pysyvät Helsingin terveysasemien asiakkaina. Esimerkiksi terveysaseman vaihto onnistuu samalla tavalla kuin aiemmin.

Asiakasmaksuihin ei Kannelmäessä tule muutoksia. Terveyskeskusmaksua ei asiakkailta peritä jatkossakaan.

Tuttu paikka, uudet omahoitajat

Vanhan terveysaseman henkilökunta siirtyi kaupungin muille asemille. Uudella asemalla palvelee Terveystalon henkilökunta.

Kun asiakas on tarpeen vaatiessa yhteydessä terveysasemalle, hänelle tehdään ensimmäisellä kerralla alkukartoitus ja nimetään uusi omahoitaja. Omahoitajaa voi halutessa vaihtaa.

Kannelmäen terveysasemalla asiakkaita palvelee 15 hoitajaa ja 7-10 lääkäriä. Tarvittaessa hoitoa saa myös muilla kuin suomen kielellä.

Uusi terveyskeskus on monille tuttu paikka, sillä tilat sijaitsevat Terveystalon lääkäriaseman vanhoissa tiloissa, joissa sijaitsi aikanaan myös Kannelmäen lääkäriasema.

 

Teksti ja kuva Jauri Varvikko

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *